Arsenalin lahjakas Héctor Bellerín allekirjoitti jatkosopimuksen – Viikkopalkkaan roima korotus

Coolbet, Premier League, Valioliiga, Puoliaika, Puoliaika.com, Jalkapallo,

Arsenalin laitapakki Héctor Bellerín on tänään allekirjoittanut jatkosopimuksen seuran kanssa.

Barcelonassa syntynyt, ja Barçan junnuakatemian läpi käynyt Héctor Bellerín on tänään allekirjoittanut pitkän jatkosopimuksen Arsenalin kanssa. Espanjasta kesällä 2011 Lontooseen tullut Bellerín on ollut valtavien siirtospekulaatioiden kohteena jo pitkään. Miehen kasvattajaseura Barcelona ja Manchester City ovat olleet vahvimmin kiinnostuneita Tykkimiesten tuulennopeasta laitapuolustajasta.

Bellerín sai jatkosopimuksensa johdosta tuntuvan palkankorotuksen, sillä miehen 2019 asti kestävä sopimus takasi espanjalaiselle noin 40,000 euron viikkoansiot. Miehen uusi sopimus kestää peräti kesään 2023, ja Bellerínin päivitetty viikkopalkka on noin 117,000€.

21-vuotias Barça-kasvatti kuuluu Valioliigan eliittipuolustajien joukkoon. Miehen jatkosopimus on valtava helpotus Arsenalin kannattajille, sillä nuorukainen on vakuuttanut katsojat erinomaisilla otteillaan ja kuuluu Emiratesin suursuosikkeihin.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here