Arsenalille tarjolla hyvää kerrointa Evertonia vastaan

Arsenalille on tarjolla hyvää kerrointa tänään Evertonia vastaan, kun Pohjois-Lontoossa kamppaillaan arvokkaista Valioliigan pisteistä. Emirates Stadium ei ole ollut vuosien saatossa helppo paikka Toffeemiehille.

Valioliigan keskikastissa jyräävät Arsenal ja Everton löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta 10 ja 11. Tasaisen sarjan myötä molemmilla on vielä saumat nousta vaikka eurosijoille saakka, joten jokaiset pisteet ovat tällä hetkellä tärkeitä.

Molempien joukkueiden edelliset ottelut ovat antaneet toivoa paremmasta. Arsenal on jopa edelleen pelannut tämän vuosikymmenen kaikki ottelut ilman tappioita. Myös Everton on viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Kokoonpanotilanne ei anna tänään kummallekaan joukkueelle erityistä hyötyä.

Arsenal on kuitenkin ennakkosuosikin asemassa, eikä suotta. Se on hallinnut joukkueiden keskinäisiä otteluita kotikentällään suvereenisti läpi vuosien, niin Arsene Wengerin kuin Unai Emerynkin aikana. Tänään on Mikel Artetan vuoro päästä yrittämään jatkoa tälle rekordille. Tähän myös uskon ja Arsenalin voitto lähtee liuskalle. Myös Arsenalin edellinen kotiottelu Newcastlea vastaan oli loistava esitys ja tänään sen jatkumolle on erinomaiset lähtökohdat.

Pelivihje: Arsenal (2.08 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here