Swansealle selkeä kotivoitto Arsenalista Valioliigassa

Swansea City v Arsenal puoliaika valioliigassa

Englannin Valioliigassa pelattiin tiistai-iltana kolme ottelua. Sarjakutosena majaileva Arsenal matkusti tyvipään Swansean vieraaksi kehnoin tuloksin. Swansealle 3-1-kotivoitto ja samalla joukkue nousi putoamisviivan yläpuolelle.

Nacho Monreal vei Arselin 0-1-vierasjohtoon 33. minuutilla, mutta kotijoukkue Swansea tasoitti vain minuutti myöhemmin, kun Sam Clucas osui. Tunnin kohdilla Jordan Ayew vei Swansean 2-1-johtoon.

Clucas teki illan toisen osumansa 86. minuutilla ja näin Swansealle tärkeä kotivoitto numeroin 3-1 (1-1). Samalla Swansea nousi putoamisviivan yläpuolelle sijalle 17. Arsenal on puolestaan sarjakutosena.

Tiistai-illan kahdessa muussa ottelussa Liverpool kaatoi vieraskentällä Huddersfieldin numeroin 0-3 (0-2). West Ham ja Crystal Palace tasasivat pisteet numeroin 1-1 (1-1).