Arsenal v Hull päivän vetohakuna

fa-cup

 

Viime kauden FA Cupin finalistit Arsenal ja Hull kohtaavat tänään Emiratesilla. Puoliaika.comin toimitus pohdiskeli ottelua mielenkiintoisena vetokohteena NordicBetin valikoimasta.

Molemmat joukkueet ovat hankalassa asemassa, koska kummallakaan ei ole varaa suurempiin pistemenetyksiin Valioliigassa, joten pelaajien lepuuttaminen liigapeleissä on vaivalloista.

Arsenalilla pyörii rotaatio pelaajien ollessa kunnossa, mutta sitä ihmettä ei tähän päivään mennessä ole nähty vaan tukku huippunimiä on yleensä Gunnersilta telakalla. Lontoolaiset ovat kuitenkin edelleen mukana taistelemassa Champions Leaguen paikoista, joten mitään paniikkinappulaa ei ole painettu pohjaan.

Manageri Arsene Wengerin palli on kuitenkin alkanut huojumaan oikein urakalla ja Arsenalin fanit ovat jakautuneet vahvasti ”Wenger In/Wenger Out” -leireihin. Tappio tänään voisi syöstä ranskalaisen jopa yhden tappion päähän potkuista.

Hull City on puolestaan mukana putoamistaistelussa, joten heidänkin prioriteetit lepäävät selkeästi Valioliigassa. Hull-manageri Steve Bruce tietää varsin hyvin, että Arsenal on melkoisessa turbulenssissa tällä hetkellä ja haistaa veren. Arsenal on monissa kotiotteluissaan joutunut todella tiukoille ns. heikompia joukkueita vastaan ja viime otteluiden vaikeudet nostattavat Hullin pelaajien motivaatiota entisestään. Myös kalavelat viime kauden finaalista on vielä maksamatta.

Materiaaliero ja kotipeli ovat selkeästi Arsenalin etuja, mutta cup-kilpailuissa motivaatiolla ja päivän kunnolla on huikean iso vaikutus. Lisäksi jos kotijoukkue peluuttaa paljon vaihtomiehiä, on heidän pelituntuma vähintäänkin kyseenalainen.

Järki sanoo Arsenalin kuitenkin voittavan tämän pelin, mutta toimituksemme tunne-pelaajat liputtavat tasurin puolesta. NordicBetin kohteessa X:n kerroin on huikea 4.95. Myös tasoituspelissä Hull +2 maalia vierasvoiton 1.82 kokeileminen houkuttaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän