Arsenal murskasi Newcastlen – Katso maalit

Arsenal otti tarvitsemansa voiton Newcatlesta näytöstyylisesti.

4-1 lukemat antavat kuitenkin hieman väärän kuvan ottelun tasaisuudesta, sillä vedot maalia kohti olivat tasan 4-4. Arsenalin millintarkat viimeistelyt toivat lontoolaisille kolme pistettä.

Maalinteon aloitti Arsenal 15 minuutin kohdalla, kun Oliver Giroud puski pallon vastustamattomasti maaliin. Seuraavaa maalia jouduttiin odottamaan 54. minuutille, kun Santi Cazorla laittoi pallon takayläkulmaan.. Tässäkin maalin rakenteli Alexis Sanchez, joka otti 0+2 tehot ottelusta.

Kolmas maali oli taas Giroudin käsialaa. Mies seisoi maalin edessä täysin vapaana ja sai syötön maalin eteen; 3-0.

Newcastle kaventaa 3-1 lukemiin, kun Ayoze Perez pääsee puskemaan vapaapotkusta pallon maaliin. Neljäs maali oli Cazorlan upea rankkarimaali, jossa hän nöyryytti vastustajaa iskemällä rabonan sisään.

Näillä lukemilla Arsenal nousee nyt 4 pisteen päähän neljännestä sijasta. Tykkimiehet ovat sijalla 6 tällä hetkellä.