Armeniaa maltillisesti lapulle

Kansojen liigan lohkovaihe huipentuu, ja trikoot kiristyvät. Muutamassa matsissa pelaillaan luonnollisesti isommista panoksista kuin toisissa, ja juuri erääseen mielenkiintoisilla taustatiedoilla marinoituun C-liigan keskiviikkomyräkkään päätän tarttua, vaikka kertoimien kanssa hieman myöhässä jo olenkin.

Armenia – Pohjois-Makedonia

Matsin henki on selvä: Armenia tarvitsee lohkon ykkössijan saavuttamiseksi voiton, kun taas Pohjois-Makedonia on tyytyväinen tasapeliin. Pohjois-Makedonia voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen syyskuussa kotonaan 2-1 Alioskin ja Nestorovskin ensimmäisen puoliajan maaleilla, mutta keskiviikkona tilanne saattaa kääntyä jopa toisin päin.

Armenia ei ole futiksen jättimaa, mutta omaa normaalitilannetta paremmat mahdollisuudet keskiviikkoviheriöllä. Kotiedusta ei tosin voida puhua, sillä ottelu mitellään Armenian kyseenalaisen poliittisen tilanteen takia Kyproksella. Vetoni perustuu tällä kertaa vahvasti kokoonpanotilanteeseen, sillä Pohjois-Makedonian käskyttäjä Angelovski joutuu jeppailemaan matsiin haastavista lähtökohdista.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa maaliteossa onnistunut puolustaja Alioski, maalivahti Dimitrievski, keskikenttätaituri Ademi, Genoan maalinsylkijä Pandev sekä Bardhi ovat erinäisistä syistä sivussa, ja kun sunnuntainen Viro-ottelu toi lisäpilviä joukkueen ylle Napolissakin hyökkäävänä keskikenttänä viihtyvän Elmasin loukkaantumisen takia sekä keskikentällä hääräävien Nikolovin ja Spirovskin pelikieltojen muodossa, voidaan todeta koko avauskokoonpanon kokevan kovia muutoksia.

Armenia joutuu pärjäilemään Kyproksen illassa ilman koronakaranteenissa olevaa Henrik Mkhitaryania, mutta näin on jouduttu pärjäilemään jo pidemmän aikaa.

Pelivalinta

Pohjois-Makedonia on normaaliolosuhteissa Armeniaa edellä, mutta vallitsevissa olosuhteissa tartun Armenian voittoon Draw no bet -tyylisesti kertoimella 1,76. Pohjois-Makedonialle riittää tasapeli, ja kokoonpanovajeessa joukkue lähtenee puolustavalla kannalla Armenian haastoon.

Pohjois-Makedonia sai vajaa viikko sitten makeaa mahan täydeltä yltäessään Georgian kustannuksella edellisen Kansojen liigan kautta EM-lopputurnaukseen. Ovatko poreet tällä hetkellä hapokkaalla puolella, kun kokoonpano rakoilee määrätyt pelaajat ovat kuormittuneet otteluruuhkassa kovasti? Entä onko eväät syöty EM-kisapaikan myötä? Oma valintani kallistuu Armenian suuntaan, tasapelillä valinta mitätöityy.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here