Arkikierros Championshipissä tarjoaa pelattavaa

Arkikierros Championshipissä tarjoaa pelattavaa sekä tiistaille että keskiviikolle. Tarjolla on täysi kattaus matseja otteluruuhkan keskellä. 

Kasinotiistai: Nappaa 5€ ilmaisveto live-vedonlyöntiin!

Swansea City – QPR (11.2.2020)

Arkikierros jakautuu tiistaille ja keskiviikolle. Tiistain tarjonnasta napataan lapulle kotijoukkuetta Swansean ja QPR:n kohtaamisesta.

Swansea on edelleen taistelemassa noususta takaisin Valioliigaan. Muutama edellinen ottelu on jättänyt parantamisen varaa, mutta yleisesti ottaen kotipyhätöllään Liberty Stadiumilla joukkue on pelannut hyvin. Kolmas peräkkäinen kotivoitto oli lähellä, mutta 2-1 johto vaihtui 2-3 tappioon edellisottelussa Derby Countya vastaan. Tänään on saumaa korjata kurssia huonovireisen lontoolaisnipun saapuessa Swanseaan.

QPR on pelannut viime ajat todella kehnolla menestyksellä vieraskentillä. Viidestä edellisestä vierasmatsista on saldona viisi tappiota. Hälyttävää on se, etteivät näiden viiden ottelun kotijoukkueet ole olleet edes sarjan terävintä kärkeä (pl. Brentford).

Swansea lähtee otteluun suosikin asemasta, kuitenkin pelattavan kertoimen kera. Pisteet jäävät Walesin maaperälle ja Ärrät lähtevät tyhjin taskuin kotiin.

Swansea City (2.04) 

Millwall – Fulham (12.2.2020)

Kahden lontoolaisporukan kohtaaminen The Denillä antaa mukavat asetelmat keskiviikon pelivalintaan. Sarjan laadukkaimpiin joukkueisiin kuuluva Fulham ottaa tänään todennäköisesti kuskin paikan ja Millwall saakin lähestulkoon kolmosen kotikerrointa pöytään.

Fulham on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia viime vuodet, eikä ihme. FFC operoi isomman budjetin ja laadukkaamman joukkueen kera. Muutaman ottelun sivussa ollut Aleksandar Mitrovic teki paluun pelikentille ja iski maalit Huddersfieldiä sekä Blackburnia vastaan. Fulham voitti molemmat matsit ja saavuttaa kärkikaksikko West Bromia ja Leedsiä kovaa vauhtia.

Millwall on haastavan paikan edessä ja pisteet ovat tiukassa. Liuskalle isketään Fulhamin yli 1.5 maalia kelvollisella kertoimella. Myös Fulhamin suora voitto on pelattava kohde.

Fulham yli 1.5 maalia (2.56)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kertoimia ja ne voivat muuttua ennen ottelun alkua.

Lue myös: Barcelonaa Mestarien liigassa edustanut hyökkääjä Hongan riveihin

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän