32-vuotias Antoine Griezmann nousi otsikoihin, kun hänellä kävi epäonnea rangaistuspotkussa. Laukaus suuntautui reilusti yli.

Atletico Madrid kaatoi kotikentällään Sevillan numeroin 1-0 (0-0) Copa del Reyn puolivälierissä torstai-iltana. Ottelun ainoan maalin teki Memphis Depay 79. minuutilla.

Kotijoukkue Atletico Madridilla oli sauma mennä johtoon jo 26. minuutilla, kun Antoine Griezmann pääsi laukomaan rankkaria. Hän kuitenkin epäonnekseen liukastui juuri ennen laukaisuhetkeä, ja kuti meni reilusti yli.

KATSO MYÖS: Video: AC Milanin Mike Maignania herjattiin rasistisesti – Udinesen kannattajille pitkät porttikiellot