Andres Iniesta teki elinikäisen sopimuksen Barcelonan kanssa

Barcelonaan 12-vuotiaana siirtynyt Andres Iniesta on tehnyt Barcelonan kanssa sopimuksen, jonka mukaan hän pelaa Barcelonassa niin pitkään kunnes hän päättää lopettaa jalkapallon pelaamisen.

Iniesta debytoi Barcelonan edustusjoukkueessa 18-vuotiaana ja on tämän jälkeen pelannut yli 600 ottelua Barcan väreissä. Espanjaa hän on edustanut yli 120 kertaa.

Keskikenttäpelaaja on ollut yksi Barcelonan kulmakiviä pelinrakentelullaan ja hän on auttanut Barcelonaa voittamaan kahdeksan La Ligan mestaruutta, neljä Mestarien liigan pokaalia. Hänellä on myös voittanut kahdesti Euroopan ja kerran maailman mestaruuden.

Katso Barcelonan julkaisema video sopimuksesta:

Barcelona kohtaa seuraavaksi Atletico Madridin vieraissa. Jatkaako Barcelona voittoputkeaan Cholo Simeonen miehistöä vastaan? Unibet antaa Barcan voitolle kertoimeksi 2.35.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja saat hyviä bonuksia, sekä näet striimejä huippufutiksesta, kuten Serie A, La Liga, Bundesliiga, yms.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here