Andreas Christensen puski Barcelonan voittoon PSG:n vieraana – Mestarien liigassa taas maalikarkelot

Mestarien liigan puolivälierissä nähtiin myös keskiviikkoiltana paljon maaleja. Andreas Christensen teki voittomaalin Pariisissa.

Barcelona kaatoi vieraskentällä Paris Saint-Germainin numeroin 2-3 (1-1) Mestarien liigan puolivälierien avausosaottelussa Pariisissa keskiviikkoiltana.

Kotijoukkue PSG meni toisen jakson alussa johtoon, mutta Barcelona nousi rinnalle ja ohi. Raphinha tasoitti illan toisellaan numeroiksi 2-2, kun pelikellossa oli reilu tunti.

Voittomaali nähtiin 77. minuutilla kulmapotkusta. Vain hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu 28-vuotias tanskalaistoppari Andreas Christensen puski İlkay Gündoğanin kulman sisään, ja näin Barcalle 2–3-vierasvoitto.

Keskiviikon tulokset

Atletico Madrid – Borussia Dortmund 2-1
Paris Saint-Germain – Barcelona 2-3

Tiistain tulokset:
Arsenal – Bayern München 2-2
Real Madrid – Manchester City 3-3

Puolivälierien toiset osaottelut pelataan ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona.

Andreas Christensen puskee voittomaalin

KATSO MYÖS: Video: Bernardo Silvalta ovela vapari – Real Madrid ja Man City mättivät maaleja Mestarien liigassa