Ämpyilyä Espanjan suuntaan

Kuva: Getty Images

Espanjan liigassa pelataan perjantai-iltana ennakkoon puoliväritön matsi, mutta sarjatilanne, keskinäiset voimasuhteet sekä kokoonpanouutiset saattavat muokata matsista normaalia viihdyttävämmän. 

Cadiz – Almeria

Cadiz ja Almeria eivät ole varsinaisesti tämän kauden La Ligassa maaleilla juhlineet, ja sarjasijoitukset ovat sen mukaiset. Sarjassa sijalla 14 lojuva Cadiz on onnistunut maalinteossa kotinurmellaan seitsemässä pelissä ainoastaan viidesti, ja toiseksi viimeisenä möllöttävän Almerian vierasvääntöjen tilanne on vieläkin heikompi: seitsemästä vierasmyräkässä vain kolme tehtyä häkkyrää ja yksi saalistettu piste. 

TSEKKAA TÄMÄ:

Tilastot puoltavat underia, mutta sarjatilanne ja kokoonpanouutiset eivät. Mikäli Almeria mielii putoamiskurimuksesta nousta ja tilannettaan kohennella, on Cadiz niitä ryhmiä, joilta pisteet pitäisi napata. Sama toimii toki toiseenkin suuntaan; Cadiz haluaa parannella tilannettaan Almerian kustannuksella. Sergion ryhmä onnistui maalinteossa erittäin hyvin MM-tauolla tahkotuissa kolmessa viimeisessä treenimatsissaan (10 tehtyä maalia), ja jalkoihin jäivät sekä Roma että Manchester United. Treeniottelut ovat aina treeniotteluita, mutta itseluottamustahan ei voi koskaan liikaa pönkittää. 

Mitä kokoonpanoihin tulee, keskittyvät molempien joukkueiden kysymysmerkit pääasiassa alakertoihin. Varsinkin Cadizin puolustuspään tilanne on mielenkiintoinen, kun enemmän tai vähemmän pelanneista puolustajista sivussa näyttäisivät olevan Joseba Zaldua, Mamadoy Mbaye, Victor Chust sekä Juan Cala. Muutama muutos perusavaukseen on siis luvassa. Almeria lähtee matsiin ilman pelikieltoista brassipuolustajaansa Rodrigo Elya. Hyökkäyspäässä ei kummallakaan ryhmällä pitäisi puutoksia olla.

Pelivalinta

Kokoonpanouutiset, pistetarve, Cadizin treenimatseissa tapahtunut piristyminen sekä keskinäiset voimasuhteet saavat meikäläisen iskemään kiinni yli kahden maalin lopputulemaan kertoimella 1,68. Tasan kahdella maalilla valinta mitätöityy. Muodostan tuplan, johon isken kaveriksi Barcelonan vähintään kahden maalin lauantaivoiton Espanyolista kertoimella 1,75. Loput valinnat löytyvät sivultani. 

Cadiz-Almeria o2
Barcelona eh -1

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. 

Edellinen artikkeliPelé on kuollut
Seuraava artikkeliHuuhkajat tammikuun maaotteluihin Veikkausliiga-painotteisella ryhmällä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän