Veikkausliigassa pelattiin maanantaina kolme ottelua. FC Lahden 21-vuotias Altin Zeqiri teki taiturimaisen maalin.

FC Lahti murjoi HIFK:n vieraissa numeroin 0-3 (0-0) Veikkausliigassa pääsiäismaanantaina. Avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisella jaksolla verkko heilui.

Lahtelaisvieraiden Geoffrey Chinedu viimeisteli voittomaaliksi jääneen 0-1-osuman 52. minuutilla. Illan upein maali nähtiin 80. minuutilla, kun vaihtomies Altin Zeqiri jallitteli HIFK-puolustuksen täysin solmuun ja laittoi pallon lopuksi tyhjiin, wau!

Konkarihyökkääjä Macoumba Kandji teki 0-3-loppulukemat 83. minuutilla. FC Lahdelle kauden ensimmäinen voitto ja ensimmäiset maalit. HIFK on kerännyt kolmesta ottelustaan vain yhden tasuripisteen.