Allsvenskanin tarjonnalla tuplaamaan

Allsvenskanin maanantaisen tarjonnan myötä isketään tuplausverkot vesille. Kalmarin ja Mjällbyn sekä Norrköpingin ja Häckenin kohtaamiset otetaan liuskalle.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Kalmar – Mjällby

Guldfågeln Arena toimii illan näyttämönä Kalmarin ja Mjällbyn taistellessa sarjapisteistä. Etenkin kotijoukkue Kalmar saa tänään taistella kynsin ja hampain, jotta MAIF ei onnistu ryöstöreissussaan.

Kalmar koki harmillisen tappion Östersundille edellisessä matsissaan, kun vieraista tuli tuskallinen 2-0 tulos. Putoamisviivan paikkeilla kamppaillaan edelleen ja joukkue on nyt tasapisteissä Falkenbergin sekä Helsingborgin kanssa 13 pojon saldolla.

Sarjanousija Mjällby on ollut hyväotteinen ja pelko putoamisesta takaisin Superettaniin ei ole kovin akuutti. MAIF on saalistanut kauden mittaan koviakin päänahkoja, vaikka edelliset vierasreissut eivät täysin käsikirjoituksen mukaisesti ole sujuneet.

Kun otetaan huomioon Kalmarin ongelmat puolustuspelaamisessa ja Mjällbyn prosentuaalisesti hyvä saldo maalinteossa vieraissa, on molempien osuma kelpo kertoimella sopiva valinta tuplaukseen.

Norrköping – Häcken

Perättäisillä sijoilla Allsvenskanin taulukossa olevat Norrköping ja BK Häcken pääsevät vääntämään tasaisessa mittelössä tänään klo 20:00 alkaen. Norrköping on aavistuksenomainen ennakkosuosikki täysiin pojoihin.

Suuria virityksiä tähän matsiin ei lähdetä hakemaan. Jotta kakkosen kerroin saadaan täyteen, siihen riittää Norrköpingin onnistuminen maalinteossa kertaalleen. Peking ei ole jäänyt tällä kaudella kertaakaan Nya Parkenilla nollille, eikä se siihen tänäänkään tule sortumaan.

TUPLAUKSEEN!

Bayern München voitti Mestarien liigan – Kingsley Coman puski voittomaalin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän