Allsvenskan tarjoaa pelattavaa maanantaille

Allsvenskan tarjoaa pelattavaa maanantaille, kun sarjassa pelataan kaksi ottelua. Hammarby isännöi Elfsborgia ja Djurgården vierailee Kalmarin kotistadionilla. Näistä jälkimmäinen ottelu tarjoaa hyvän vieraskertoimen, joka kelpaa ehdottomasti pelattavaksi.

Kalmar on ollut huono koko alkukauden. Joukkue sinnittelee putoamisviivan yläpuolella 13 pisteellä. Kotona se on kerännyt vain seitsemän pistettä ja on sarjan huonoimpien joukossa tällä kotisaldolla. Kalmar on myös sarjan vähiten maaleja tehnyt joukkue, kun 15 otteluun on syntynyt vaivaiset 11 osumaa.

Djurgården on Ruotsin pääsarjan ehdottomasti paras vierasjoukkue tällä hetkellä. DIF:in rekordi vieraissa on 4-2-1. Ainoa tappio tuossa listassa on hävitty derby Hammarbylle, joka pelattiin kuitenkin molempien kotistadionilla Stockholmsarenanilla. Voidaan siis olla yhtä mieltä, että DIF on ollut erinomainen vierasjoukkue. Tästä syystä vieraiden kova kerroin on otettava kiinni.

Pelivalinta: Djurgården (2.30 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Suuret liigat käynnistyvät pian – tässä 100 näyttävää maalia viime kaudelta

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here