alfredo morelos

Entinen HJK-hyökkääjä Alfredo Morelos on iskussa heti uuden kauden alkaessa. Mies teki hattutempun Kilmarnockin verkkoon viikonloppuna.

Glasgow Rangersin 22-vuotias kolumbialaishyökkääjä teki joukkueensa kikki kolme maalia, kun Rangers kaatoi vieraskentällä Kilmarnockin numeroin 1-3 (0-2) Liigacupin ottelussa sunnuntaina.

Morelos vei Rangersin 0-1-johtoon 28. minuutilla ja iski uudestaan 43. minuutilla. Kilmarnock kavensi toisen jakson alussa Rangersin omalla maalilla, mutta Morelos kruunasi iltansa 74. minuutilla tekemällä loppunumeroiksi 1-3.

177-senttinen ja voimakasrankenteinen Morelos pelasi HJK:ssa kausilla 2016 ja 2017 latoen paljon maaleja ja nousten nopeasti kannattajien suosikiksi.