Alexei Eremenko senior Suomen alle-18 vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajaksi

Eremenko senior

Palloliitto ja Alexei Eremenko senior ovat solmineet sopimuksen poikien maajoukkuevalmennustehtävistä vuoden 2016 osalta.

Vahva kokemus pelaajana ja valmentajana

Eremenkon vastuulla on U18-maajoukkue. Hän aloittaa tehtävässä vuoden 2016 alusta Jarkko Wissin siirtyessä uusiin tehtäviin seuravalmennuksen pariin. Ensimmäinen koitos Eremenkolla on edessä heti tammikuun alussa U18-maajoukkueen matkatessa Pietariin perinteiseen Valentin Granatkin Memorial – turnaukseen.

Eremenkolla on takanaan komea pelaajaura ja valmennustehtävissä hän on aktiiviuransa jälkeen toiminut jo toistakymmentä vuotta, joista vuodesta 2009 lähtien FF Jaron päävalmentajana.

– Hänellä on runsaasti kokemusta jo pelaajataustansa kautta ja myös valmentajana. Alexei Eremenko on osoittanut Jarossa ja sitä ennen jo JBK:ssa olevansa erinomainen nuorten pelaajien kehittäjä, Palloliiton pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen luonnehtii.

– Hän tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen lisä maajoukkueitten valmennusryhmään.

Eremenko jatkaa maajoukkuevalmennustehtävien ohella myös Jaron päävalmentajana maajoukkuetoiminnan ehdoilla.

Lähde: Palloliiton tiedote

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here