Alexei Eremenko junior palasi kentille – teki maalin heti debyytissään

eremenkoSuomen A-maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Alexei Eremenko junior on löytänyt kaikessa hiljaisuudessa itselleen uuden seuran.

Viime kaudella SJK:ta edustanut Eremenko purki sopimuksensa SJK:n kanssa ja ilmoitti tuolloin lopettavansa ammattilaisuransa, muttei sulkenut paluun mahdollisuutta harrastetasolla.

Nyt mies on tehnyt paluun kentille, sillä 34-vuotias Eremenko oli keskiviikkona Kolmosessa pelaavan helsinkiläisen Spartakin kokoonpanossa, kun se kohtasi HIFK 2:n Helsingin Töölössä. Spartak voitti ottelun lukemin 5-1 ja Eremenko teki 4-1 maalin rangaistuspotkusta.

HJK:sta elokuussa 2004 maailmalle lähteneen Eremenkon seuroja ovat olleet muun muassa Lecce Italiassa, Saturn Venäjällä, Metalist Ukrainassa, Rubin Kazan Venäjällä ja Kilmarnock Skotlannissa. Eremenko on pelannut urallaan 57 A-maaottelua, joissa hän on tehnyt 14 maalia.

Kyllähän tämäntasoisen pelaajan näkisi vielä mielellään kotimaisessa Veikkausliigassa.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!