31-vuotias brassipelaaja Alex Telles pamautti todella komean maalin Saudi-Arabian liigassa. Täydellinen volley!

Al Nassr kaatoi kotikentällään Steven Gerrardin luotsaaman Al Ettifaqin numeroin 3-1 (1-0) Saudi Professional Leaguessa perjantaina.

Avausjakson lopulla nähtiin loistelias osuma. Alex Telles laukoi mahtavan volleyn reppuun, 1-0!

Alkuvuodesta 39 vuotta täyttävä Cristiano Ronaldo jaksaa myös yhä painaa. Hän syötti 59. minuutilla Marcelo Brozovicin tekemän 2–0-maalin, joka jäi voitto-osumaksi. Lisäksi Ronaldo painoi 73. minuutilla rankkarin reppuun.

18 joukkueen Saudi Professional Leaguen kärjessä porskuttaa Al Hilal (18 ottelua, 50 pistettä). Al Nassr on toisena (17 ottelua, 40 pistettä) ja Al Ahli kolmantena (18 ottelua, 37 pistettä),