38-vuotias Cristiano Ronaldo on ollut syksyn mittaan kovassa maalivireessä. Tällä kertaa hän ei laukonutkaan vaparia, vaan Alex Telles osui.

Al-Nassr FC kaatoi vieraskentällä Al-Wehdan numeroin 1-3 (0-2) Saudi Professional Leaguessa viikonloppuna. Ottelun avausmaali oli tyylikäs.

Al-Nassr sai 11. minuutilla vapaapotkun noin 20 metristä. Kaikki odottivat Cristiano Ronaldon laukausta, mutta yllättäen Alex Telles pamauttikin pallon reppuun, 0-1. Al-Wehdan maalivahti Munir oli ihmeissään ja levitteli käsiään. Ronaldo osui itse kertaalleen toisella jaksolla.

18 joukkueen Saudi Professional Leagueta on pelattu nyt 13 kierrosta. Kärjessä on Al-Hilal 35 pisteellä ja toisena on juuri Al-Nassr 31 pisteellä.

KATSO MYÖS: Maalivahti Cassio päästi epäsuoran vaparin tahallaan maaliin – kaikki olivat ihmeissään