Järvenpään Palloseuran 32-vuotias hyökkääjäkonkari Aleksi Ristola teki kenties kauden erikoisimman maalin maanantaina.

JäPS kaatoi kotikentällään Gnistanin numeroin 2-1 (1-0) Ykkösessä maanantai-iltana. Joukkueiden edellinen kohtaaminen toukokuun alussa päättyi Gnistanin murskaavaan 10–1-voittoon, mutta nyt oli eri ääni kellossa.

JäPS meni 1–0-johtoon 16. minuutilla – ja millä tavalla! Gnistan-maalivahti Jiri Koski piti palloa jalkojensa edessä odottaen, että JäPS-hyökkääjä Aleksi Ristola tulee lähelle. Kun Koski otti palloa käsiinsä, tökkäsi Ristola ovelasti pallon pois ja laittoi pallon reppuun-

Reilun tunnin pelin jälkeen Ristola oli jälleen maalinteossa, kun miehen tarkka pusku heilutti verkkoa. Vieraiden Fabian de Abreu teki vielä kavennusmaalin 72. minuutilla, mutta tasoihin asti Gnistan ei enää päässyt. Näin ollen järvenpääläisille tärkeä kotivoitto.