Aika palata voittojen tielle

Vetovinkit

Ihan kaikkia vetovinkkejä en tänne aina laita, sillä haluan säästää teidän lukijoiden rahoja. Itsehän vedän jo naisen rahoilla ja vakuutan hänelle, että nyt kun laitetaan tähän pari kymppiä, niin meillä on varaa maksaa vuokra! Tää on varma! Aina varmat ei ole varmoja.

Aloitetaan Ranskan liigalla. Pelinä Le Classique. Marseille – PSG. Itse pienenä pariisilaisten suosijana uskon vahvasti, että pariisi tulee viemään tuon pelin. Tasoitusta ei uskalla laittaa sillä Marseillen kanssa kohtaamisessa voi käydä mitä vain. Viimeiset kolme peliä on päättynyt 2-0. Mennään ihan tyylipuhtaalla voitolla PSG:lle kertoimella 1.90

HJK ON UUSI SUOMEN MESTARI HEI! SUOMEN MESTARI HEI!…?

Juhlahumua ilmassa. HJK tulee pelaamaan erittäin nälkäisesti ja haluaa viedä mestaruuden isonumeroisesti. Jopa hieman tyhmänrohkeasti lähdetään huutelemaan Ropsin häviötä vaikka ovat 2 maalia edellä. Tässä kerroin ei korosta riskiä; 2,35

Otetaan se kolmas sininen pois maleksimasta ja isketään lapulle tasoituksella. Chelsea on ollut hyvässä iskussa ja uskonkin, että Norwich kaatuu näytöstyylillä ja yhden maalin tasoituksella Chelsea silti klaaraa kotiin pelin. Tässä kerroin 2,50. Tässä taas pidetään vedonlyöjiä pilkkanaan. Miksi ei muka kukaan laittaisi tuota sisään.

Yhteiskerroin näille Veikkauksella on: 11.16. Me kiitämme ja otamme tästä talteen sen tarvittavan summan mikä vuokranmaksusta puuttui.