AIK toimii maanantaisen tuplauksen kivijalkana

AIK toimii tänään tuplauksen kivijalkana, kun kohti uutta viikkoa lähdetään Allsvenskanin lisäksi hyödyntäen Bundesliigaa.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Friends Arenalla pelataan tänään Allsvenskanin 26. kierroksen toiseksi viimeinen ottelu AIK:n ja Varbergsin välillä. Kotijoukkue Gnaget lähtee suosikkina tähän taistoon.

AIK:lla on takana hankaluuksien kausi Ruotsin pääsarjassa, kun muutaman vuoden takainen mestari on ollut lähinnä taistelussa putoamista vastaan. Rikard Norling sai kenkää kuitenkin kesken kauden ja suunta on ollut maltillisesti ylöspäin tämän jälkeen. Kotivoittoja on viidestä edellisestä pelistä neljä ja tänään on tiedossa sarjanousijoille haastava ilta, mikäli pisteitä mielivät. Suora voitto kelpaa lapulle.

Kahden kerroin saadaan täyteen nappaamalla Hoffenheimin maali AIK:n kaveriksi. Hoffenheim pelaa kotonaan Joel Pohjanpalon Union Berliniä vastaan, joka tuskin maalia vierasreissullaan puhtaana tulee pitämään. Hoffenheim on tähän matsiin kuitenkin selkeähkö suosikki.

TUPLAAMAAN!

Video: Robert Taylor maalinteossa Norjan pääsarjassa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here