AIK kelpaa pelattavaksi – voittoputki jatkuu

AIK Tukholma on alkukauden tehottomuuden jälkeen saanut paremman otteen peliinsä ja on vaivihkaa noussut jo kolmen kärkeen Allsvenskanin sarjataulukossa. Kotijoukkueena on karmeassa vireessä oleva GIF Sundsvall. Näiden kahden joukkueen edelliset keskinäiset ovat olleet todella vähämaalisia.

AIK päävalmentaja Rikard Norling on saanut joukkueensa hyvään vireeseen, sillä karmaisevan IFK Göteborg -tappion jälkeen Gnaget on napsinut täysiä pisteitä vastustajiltaan. Mukaan mahtuu myös voitto Tvillingderbystä rakasta vihollista Djurgårdenia vastaan, joka takuulla antoi joukkueelle rutkasti itseluottamusta. Hallitseva mestari AIK on näyttänyt viime peleissä, että se voidaan laskea mestaruuskamppailuun tälläkin kaudella.

GIF Sundsvall on kurjassa vireessä. Neljään edelliseen otteluun mahtuu kuusi päästettyä maalia ja yksi tehty. Kaikki ottelut ovat päättyneet tappioon. Vastus ei ole tänään todellakaan sieltä helpoimmasta päästä, joten allekirjoittanut olettaa Sundsvallin tappioputken jatkuvan viidennen ottelun verran. Sundsvallin kannattaa tänään pitää erityisesti AIK:n tulikuuma Tarik Elyounoussi kurissa, joka on tehnyt hurjat seitsemän osumaa edelliseen neljään matsiin. Edellä mainittu norjalainen on elämänsä vireessä, esimerkiksi maaleja on nyt jo saman verran kasassa kuin edelliskaudella yhteensä.

Pelivalinta: AIK Tukholma (2.00 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Hollantilaislupaus siirtyy Barcelonaan – ulosostopykälä peräti 100 miljoonaa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here