Agentti paljastaa: Sydänkohtauksen saanut Iker Casillas lopettaa uransa!

iker casillas 37 puoliaika

Agentti paljasti torstaina, että sydänkohtauksen saanut, legendaarinen espanjalaismaalivahti lopettaa uransa. 

Iker Casillas sai sydänkohtauksen keskiviikkona kesken FC Porton harjoitusten. Rinnan, suun ja käsien kipua valitellut maalivahti valahti lopulta tajuttomaksi, jolloin varsinainen sydänkohtaus iski.

Todellisella Real Madrid -legendalla ei ole aiemmin havaittu minkäänlaisia sydänongelmiin viittaavia oireita, joten kohtaus tuli miehelle ja hänen lähipiirilleen täysin puskista. Keskiviikon ja torstain välisen yön sairaalassa viettänyt Casillas teki myös päätöksen uransa jatkosta.

– Iltapäivällä näimme jo sen Ikerin, jonka me tunnemme. Hän vitsaili ja oli iloinen oma itsensä. Hän on taistelija, koska hän ei tule enää pelaamaan jalkapalloa, Casillasin agentti Carlo Cutropia paljasti.

Casillas on voittanut Espanjan paidassa sekä MM- että EM-kultaa. Palkintokaappiin ehti Realissa vietettyjen kausien aikana kertyä myös viisi La Ligan ja kolme Mestarien liigan mestaruuspokaalia.

Agentti kertoi, ettei Casillas voi enää jatkaa uraansa

https://twitter.com/j_nehmeh/status/1124075682722713609

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here