Adidakselta karu töppäys Venäjän uusien paitojen kanssa – katso kuva!

Adidakselta lipsahti nolo moka, kun se julkaisi Venäjän miesten jalkapallomaajoukkueen uudet pelipaidat, jotka oli tarkoitus ottaa käyttöön tällä viikolla pelattavissa EM-karsintaotteluissa.

Venäjän lipun värit ovat tunnetusti ylhäältäpäin luettuna valkoinen, sininen ja punainen. Urheiluvälinejätti Adidakselle asia ei kuitenkaan tainnut olla itsestään selvyys, sillä sen valmistamissa Venäjän uusissa paidoissa värit olivat kääntyneet niin, että järjestys oli punainen, sininen, valkoinen. Tuo yhdistelmä ei tietenkään ole Venäjän lipusta, vaan se vastaa Serbian lipun värejä ja järjestystä.

Paikkansa ensi kesän EM-kisoihin jo varmistaneen Venäjän oli tarkoitus esitellä uudet peliasut viimeisissä karsintaotteluissaan, joissa se kohtaa Belgian ja San Marinon. Paitoja oli ehditty laskemaan Venäjällä jo myyntiin Adidaksen virallisissa kaupoissa, joten moka saattaa käydä Adidakselle melkoisen kalliiksi.

Adidas mokasi hiljattain myös Saksan uusien pelipaitojen kanssa, sillä nettikauppoihin myyntiin tulleissa fanipaidoissa puolustaja Jonas Hectorin nimi oli vääntynyt muotoon ”Hecktor” ja Luca Waldschmidtistä oli tullut ”Waltschmidt”. Tätä mokaa voidaan pitää Adidaksen kannalta jopa nolopana, sillä kyseessähän on nimenomaan saksalainen merkki.

Adidakselta ei sujunut putkeen

https://twitter.com/phildelves/status/1194658815842701314?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1194658815842701314&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.suomifutis.com%2F2019%2F11%2Fpaitavalmistaja-toppasi-pahemman-kerran-venaja-em-karsintapeleihin-vanhoilla-paidoilla%2F

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Video: Huuhkajien kannattaja Jone sekoaa onnesta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän