AC Oulua vastaan jälleen hyviä kertoimia

AC Oulua vastaan on jälleen tarjolla maukkaita kertoimia, kun nousukarsintoihin matkalla oleva TPS saapuu vieraaksi Raatin stadionille. Tässä matsissa on sikäli panosta, että AC Oulu taistelee edelleen tippumista vastaan.

Ei olisi moni uskonut ennen Ykkösen kauden alkua, että syyskuuhun mennessä AC Oulu ei ole voittanut yhtäkään peliä kotonaan. Joukkueen kausi on ollut täydellinen pannukakku ja nyt se taistelee MYPA:n ja TPV:n kanssa putoamisesta. Turussa on sen sijaan eri tilanne. TPS ei ole aivan pysynyt suoraan nousuun yltäneen FC Hakan kyydissä, mutta Tepsi on silti edelleen lähes varmasti menossa karsintoihin.

Näiden joukkueiden keskinäiset ovat menneet todella kirkkaasti turkulaisille. AC Oulu ei ole koskaan päihittänyt Tepsiä kotonaan. Edelliset kolme keskinäistä kaikki suoria voittoja Tepsille ja AC Oululle ei näissä otteluissa maaliakaan. Tänään myös oiva pelivalinta voikin olla AC Oulun alle 0.5 maalia, kertoimella 2.86.

AC Oulua heikentää vielä poissaolotkin. Joukkueen ykköstoppari Venicio Ferreira ei ole pelikunnossa ja seura ilmoitti sosiaalisen median kanavissa että 16-vuotias Miika Koskela nähdään avauksessa tänään. Vaikka kyseessä vaikuttaa olevan lupaava ja hyvät raamit ikäisekseen oleva junnu, voi ensimmäinen avauksen paikka aiheuttaa jännitystä otteissa. Tepsin kärkipari Eliecer Espinosa ja Mika Ääritalo tulevat tänään painetta antamaan. Pelivalinnaksi muodostuu ehdottomasti TPS. AC Oulun vaikea kausi jatkuu.

Pelivihje: TPS (2.02 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Vahid Hambo löysi uuden seuran – ura jatkuu Liettuan mestarijoukkueessa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here