AC Milan Juventusta kiinnostuneempi Super Cupista?

Onko keskiviikkona jälleen Ronaldon ilta?

Italialaista filmaussaapasta ojoon ja persettä kenttään! Kyllä, on taas se hetki vuodesta, kun italialaiset selviytyjät tahkoavat sarja- ja cup-matsien väliin pienoisen Super Cup -höntsäilyn ja jatkavat taas tämän jälkeen kyykkyhipalla marinoitua arkeaan.

Juventus saa Super Cup -taistossa vastaansa AC Milanin, joka saattaa kuin saattaakin janota juuri kyseistä pokaalia Juventusta enemmän. Tokihan Juventukselle kelpaa pytty kuin pytty, mutta käännellään asiaa miten päin tahansa, kyseinen linnunpönttö jää torinolaisilla ehdottomasti Mestarien liigan sekä kotoisen sarjan sekä cupin jalkoihin. Milan ei välttämättä liian montaa pyttyä kauden päätteeksi nostele, joten keskiviikkoinen voitto olisi varmasti omiaan nostamaan joukkueen pukukoppiegoa.

Kokoonpanot

Lauantaina vasta jatkoajan jälkeen Italian cupissa jatkoon edennyt AC Milan lähtee keskiviikkoiseen myräkkään ilman hyökkääjäänsä Susoa, lisäksi sivussa möllöttävät keskikenttäveivarit Bonaventura sekä Biglia. Juventuksesta väliaikaisen nätisti Milaniin ohjattu Higuain pääsee todennäköisesti keskiviikkona irti, ja miehellähän varmasti näytettävää riittää. Higuainhan mitä ilmeisimmin matkaansa brittein saarille jatkaa, joten nyt olisi mahdollisuus vielä pikkiriikkisesti sauhutella Juventuksen kustannuksella.

Juventus lähtee matsiin ilman Canceloa, Cuadradoa sekä Mandzukicia, lisäksi sivussa lojuu muutama jo pidempään puolustuksesta uupunut kikkailija. Ronaldo ja Dybala avauksessa kirmannevat, joten Milanin alakerralla riittää kylliksi huolia ilman Mandzukiciakin.

AC Milanin loukkaantumishuolet ovat vähitellen alkaneet helpottaa, mutta riittääkö taso sittenkään kivikovaa Juventusta vastaan? Odotan henkilökohtaisella tasolla näkeväni joukkueen keskiviikkoisessa avauksessa lauantaiseen tapaan tuoreen brassihankinnan Paquetan, joka saattaa tuoda hieman piristystä Milanin hyökkäyspeliin.

Lähihistoriasta pelivalintamietteisiin

Juventus ja AC Milan eivät ole viime aikoina otteluissaan maaleilla mässäilleet, mutta keskiviikkoisen Super Cup -myräkän henki saattaa olla hieman toinen. Milan ei ole viimeisimmissä otteluissa Juventuksen vastustajana juhlinut, eikä maalinteko ole varsinainen itsestäänselvyys viime aikoina ollut. Joukkue on jäänyt virallisen peliajan osalta maaleitta viidessä viimeisessä kamppailussa peräti neljästi, mutta kenties lauantaisessa Italian cup-koitoksessa Sampdorian verkkoon ruuvatut kaksi jatkoaikamaalia ovat hieman piristäneet viimeistelytunnelmaa.

Juventus on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan Mestarien liigassa, ja vaikka joukkue ei aivan täydellisellä kokoonpanolla cup-matsiin pääsekään, on italialaisia nurmia dominoivaa jättiä tällä hetkellä vaikea kaataa. Kotietua torinaisilla ei keskiviikkona ole, sillä ottelu skulaillaan molempien seurajohtojen ”iloksi” Saudi-Arabiassa. Maalintekoon näen Milanin pystyvän, ja juurikin kyseiseen ajatelmaan olen alustavasti omaa panostusajatteluani rakennellut. Joukkueiden kuudesta viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta kolme on päättynyt BTTS-lopputulemaan.

Juventus ja Milan kohtasivat Super Cupissa viimeksi vuonna 2016, tällöin virallinen peliaika päättyi 1-1 -lukemiin. Jotain vastaavaa odotan näkeväni myös huomenna, kun ehkä piirun verran motivoituneempi Milan lähtee jahtaamaan pyttyä. Molempien joukkueiden maalinteosta haviseva kerroin 2,06 on harkinnassa. Tokihan jotkut saattavat miettiä myös Juventus + BTTS -nähnäintä kertoimella 3,75.

Kovaksi menee ennen kuin pehmenee… huomenna olemme jälleen kerran askeleen verran viisaampia.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän