AC Milan erotti valmentajansa heikon alkukauden jälkeen

Sveitsiläissyntyinen Marco Giampaolo korvasi kesällä Gennaro Gattuson AC Milanin peräsimessä. Nyt oli Giampaolon vuoro saada potkut. (Kuva: Getty Images)

AC Milan erotti Marco Giampaolon päävalmentajan paikalta seitsemän pelatun kierroksen jälkeen. Uusi valmentaja ei ole vielä tiedossa.

Alkukauden seitsemästä ottelusta milanolaiset ovat voittaneet kolme ja hävinneet neljä, maalieron ollessa kolmen osuman verran pakkasella. Milanin sarjasijoitus on tällä hetkellä 13.

Ennen Milania 52-vuotias svetisiläissyntyninen Giampaolo on valmentanut muun muassa Cagliaria, Bresciaa, Empolia sekä Sampdoriaa, josta hän siirtyi kesällä Milanoon.

Huomionarvoista Milanin alkukaudessa on se, että seitsemän ottelun aikana joukkue on ottanut käsittämättömät viisi punaista korttia. Hellas Veronaa vastaan suihkuun lensi Davide Calabria, Torino-tappiossa oli penkillä olleen konkariveskari Pepe Reinan vuoro ja Fiorentinaa vastaan Mateo Musacchion ottelu päättyi etuajassa. Tuoreimmassa Genoa-voitossa ulosajolla sen sijaan palkittiin sekä Calabria että Samu Castillejo. Pelaajien kireästä pinnasta päätellen kaikki joukkueen sisällä ei siis tainnut olla kunnossa.

Milanin uudeksi päävalmentajaksi nousee 52-vuotias Stefano Pioli. Aiemmin muun muassa Fiorentinaa, Laziota ja paikallisvastustaja Interiä valmentaneen Piolin nimitys on saanut osan AC Milanin kannattajista raivon partalle. Syytkin tähän ovat selkeät: Pioli ei ole koko valmennusuransa aikana voittanut mitään merkittävää, jonka lisäksi hän totesi kannattaneensa koko ikänsä Interiä, kun hän valmensi seuraa kaudella 2016-2017.

AC Milan erotti Marco Giampaolon

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here