Huuhkajien mollivoittoinen vire jatkui Englantia vastaan

Huuhkajien tappioputki Nations Leaguessa sai jatkoa sunnuntai-iltana, kun Englanti haki täyden pistepotin Olympiastadionilta.

Huuhkajilla oli sunnuntai-iltana kova haaste edessä, kun Englanti saapui vieraaksi Nations Leaguen neljännessä ottelussa. Suomen pistesarake näytti ennen illan ottelua pyöreää nollaa, eikä siihen valitettavasti tullut muutosta.

Englanti aloitti maalinteon 18. peliminuutilla. Jack Grealish karkasi maalintekoon Angel Gomesin syötöstä. Se myös jäi avauspuolikkaan ainoaksi maaliksi.

Toisella puoliajalla Englannin Trent Alexander-Arnold ja Declan Rice kasvattivat vieraiden johdon jo kolmeen maaliin.

Ottelun loppuhetkillä Huuhkajatkin sai maalihanat auki. Vaihdosta kentälle tullut Leo Walta antoi kulmapotkun, johon toppari Arttu Hoskonen ryntäsi ensimmäisenä päineen väliin. Komea pusku löysi maaliin ja Hoskonen sai tuulettaa A-maajoukkueuransa avausmaalia. Osuma jäi illan viimeiseksi, joten Englanti voitti ottelun 1–3.