Loppukesästä Fiorentinaan siirtynyt 33-vuotias espanjalaismaalivahti David de Gea oli ilmiömäisessä vireessä Serie A:ssa.

Fiorentina kaatoi kotikentällään AC Milanin numeroin 2-1 (1-0) Italian Serie A:ssa sunnuntaina. Ottelussa nähtiin peräti kolme missattua rankkaria.

Ottelun 22. minuutilla Fiorentina Moise Kean pääsi laukomaan pilkkua, mutta AC Milanin maalivahti Mike Maignan torjui hienosti. Sitten alkoikin David de Gea -show toisessa päässä.

Avausjakson lisäajalla milanolaisten Theo Hernández laukoi rankkarin, mutta de Gea torjui. Ja sitten 56. minuutilla Tammy Abraham laukoi rankkarin, mutta de Gea torjui taas!

Fiorentinan islantilaispelaaja Albert Guðmundsson viimeisteli 2–1-voittomaalin 72. minuutilla, ja näin kotijoukkueelle täydet kolme sarjapistettä.

20 joukkueen Serie A:ta on pelattu nyt seitsemän kierrosta ja kärjessä on Antonio Conten luotsaama Napoli 16 pisteellä. Fiorentiina on sijalla 11 (10 pistettä).

David de Gea torjuu kaksi rankkaria

Edellinen artikkeliVideo: Tyylikäs kuti – Leo Walta viimeisteli näyttävän maalin Allsvenskanissa
Seuraava artikkeliVideo: Andy Carroll teki taas kaksi maalia Ranskan aladivarissa – Bordeauxille avausvoitto