Unkarilaisessa Puskás Akadémiassa pelaava 26-vuotias Mikael Soisalo viimeisteli voittomaalin ottelun loppuhetkillä euro-ottelussa.

Puskás Akadémia FC kaatoi vieraskentällä Ararat Armenian numeroin 0-1 (0-0) Konferenssiliigan 3. karsintakierroksen avausosaottelussa torstai-iltana.

Ottelun ainoa maali nähtiin 89. minuutilla. Puskás Akadémian Jonathan Levi jakeli namupassin maalinedustalle, missä Mikael Soisalo sai siirtää pallon tyhjiin, 0-1.

Soisalo pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia. Puskás Akadémian toinen suomalaispelaaja Urho Nissilä pelasi ottelussa 78 minuuttia. Otteluparin toinen osaottelu pelataan Unkarissa ensi viikon torstaina 15. elokuuta.

KATSO MYÖS: Video: HJK:lle kotivoitto Konferenssiliigan 3. karsintakierroksella – Lee Erwin ratkaisijana

Mikael Soisalo viimeistelee

Edellinen artikkeliVideo: Roope Riski taiteili maalin Djurgårdenin verkkoon – loppuunmyyty Tammelan stadion riemuitsi
Seuraava artikkeliTriplaus: Olympiafutista avauspäivälle!