Oulun paikallismatsissa nähtiin sunnuntaina kerrassaan häikäisevä suoritus aivan ottelun loppuhetkillä, kun Vertti Korkala näytti osaamistaan.

Herculesin ja OLS:n välinen paikallisottelu päättyi tasanumeroihin 1-1 (0-1) Kakkosen C-lohkossa sunnuntaina.

OLS:n Leevi Pekkala vei joukkueensa 0-1-johtoon 23. minuutilla. Tuo johto näytti pitävän loppuun saakka, mutta toisin kävi.

Pelikello heilahti juuri 90 minuutin kohdalla, kun Herculesin kulmapotkutilanteessa pallo ajautui maalinedustalla Vertti Korkalalle, joka painoi pallon saksipotkulla verkkoon. Näin ollen loppulukemat 1-1.

C-lohkossa JJK on vahvasti kiinni nousussa Ykköseen kaudeksi 2023. A-lohkon kärjessä on niukasti JIPPO, ja B-lohkossa SalPa on lähellä nousua.