Espanjassa pelattiin sunnuntai-iltana perinteinen ja jännittävä El Clasico, josta muodostui Barcelonan suurta juhlaa.

Barcelona kaatoi Real Madridin tylysti numeroin 0-4 (0-2) El Clasicossa La Ligassa sunnuntai-iltana.

Äskettäin Arsenalista Barcelonaan siirtynyt hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang teki voittomaaliksi jääneen 0-1-osuman 29. minuutilla. Ronald Araujo puski vieraille lisäosuman 38. minuutilla. Molempiin maaleihin syöttöpiste Ousmane Dembelelle.

Barcelona ratkaisi ottelun lopullisesti heti toisen jakson alkuminuuteilla, kun ensin Ferran Torres osui ja pian perään Aubameyang viimeisteli illan toisensa. Loppunumerot siis 0-4.

Tappiostaan huolimatta Real Madrid jatkaa selkeässä sarjakärjessä (29 ottelua (66 pistettä). Toisena on Sevilla (29 ottelua, 57 pistettä) ja kolmanneksi nousi Barcelona (28 ottelua, 54 pistettä).