Serbia teki melkoisen tempun sunnuntai-iltana Lissabonissa, kun maa eteni Qatarin MM-kisoihin 2022. Ratkaisu syntyi aivan lopussa.

Serbia kaatoi vieraskentällä Portugalin numeroin 1-2 (1-1) MM-karsintojen A-lohkossa sunnuntai-iltana.

Tilanne A-lohkossa oli kutkuttava. Ykkössuosikki Portugali oli lohkokärjessä 17 pisteellä ja loisto-otteita esittänyt Serbia lohkokakkosena niin ikään 17 pisteellä, mutta huonommalla maalierolla. Portugalille riitti siis tasapeli.

Alku näytti hyvältä, sillä Renato Sanches teki 1-0-johtomaalin heti 2. minuutilla. Dusan Tadic kuitenkin tasoitti 33. minuutilla. Näytti jo siltä, että Portugali etenee kisoihin, mutta Serbian vaihtomies Aleksandar Mitrovic teki voittomaalin 90. minuutilla!

Serbia etenee siis suoraan MM-kisoihin 2022. Portugali joutuu tyytymään jatkokarsintapaikkaan.