Bayern München jatkaa voittokulkuaan. Hurjavireinen joukkue voitti Super Cupin finaalissa Sevillan torstai-iltana.

Bayern kaatoi Super Cupin finaalissa Sevillan jatkoajalla numeroin 2-1 (1-1) Budapestissa torstai-iltana.

Lucas Ocampos vei Sevillan 0-1-johtoon rankkarimaalilla 13. minuutilla, mutta Bayernin Leon Goretzka tasoitti 34. minuutilla. Ottelun ratkaisijaksi nousi Bayernin Javier Martinez, joka puski voittomaalin 104. minuutilla.

Joukkueiden kausi jatkuu sunnuntaina. Bayernin kohtaa Bundesliigassa vieraskentällä Hoffenheimin vieraana, kun taas Sevilla kohtaa La Ligassa vieraissa sarjanousija Cadizin.