Jalkapallo Kakkosessa nähtiin viikonloppuna jännittävä loppuhuipennus, kun KaaPo ja Ilves 2 tarjosivat viihdettä koko rahan edestä.

Ilves 2 kaatoi Kaarina Pojat vieraskentällä numeroin 2-3 (0-1) Kakkosen B-lohkossa lauantaina. Ottelu oli edennyt 1-1-tasatilanteessa jo lisäajalle, kun alkoi tapahtua.

Ensin 90 minuutin kohdalla Ilveksen Miska Rautiola vei tamperelaiset 1-2-johtoon. Kuitenkin 92. minuutilla KaaPo tasoitti Pyry Tenhon osumalla. Mutta vielä tapahtui, sillä 94. minuutilla Santeri Haarala osui ja näin Ilveksen reservijoukkueelle vierasvoitto numeroin 2-3. Ilves on voittanut kaikki kolme pelaamaansa sarjaottelua.

Maalikimara lisäajalla Kakkosessa

— —
KATSO MYÖS: Video: Petteri Forsell laukoi käsittämättömän vapaapotkun aivan yläkulmaan!