Anssi Jaakkola pelasti Bristolin – katso video fanien reaktiosta!

Anssi Jaakkola nousi Bristolin sankariksi sunnuntaina FA Cupissa. (Kuva: Getty Images)

Huuhkajien maalivahti Anssi Jaakkola pelasti Bristol Roversin, kun seura kohtasi Plymouth Argylen sunnuntaina FA Cupissa.

Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, League Onessa pelaava Bristol Rovers oli lähellä pudota FA Cupista sarjaporrasta alempana pelaavan Plymouthin käsittelyssä sunnuntaina. Kotijoukkue Bristol meni ottelussa 74. minuutilla johtoon Liam Sercomben maalilla, mutta sitten alkoi draama.

Ensin Ollie Clark rikkoi ja Antoni Sarcevic upotti pilkun varmasti sisään, tasoittaen lukemiksi 1-1. Lisäajalla sama kaava oli lähellä toistua, kun Bristol-puolustaja Rollin Menayese rikkoi punaisen kortin arvoisesti ja Sarcevic pääsi jälleen pilkulle.

Tällä kertaa kolme A-maaottelua urallaan pelannut Jaakkola veti kuitenkin pidemmän korren, pakottaen ottelun torjunnallaan 1-1 tasatulokseen. Sen myötä joukkueet kohtaavat uusintaottelussa, jonka voittaja etenee FA Cupin seuraavalle kierrokselle. Jutun lopusta löytyvältä videolta voit katsoa, miten riehakkaasti Rovers fanit reagoivat Jaakkolan torjuntaan.

32-vuotias Jaakkola on pelannut uran, joka suomalaisfutareiden keskuudessa varsin poikkeuksellinen. Kemissä syntynyt Jaakkola ehti edustaa Suomessa TP-47:ää ja Kajaanin Hakaa, mutta lähti ulkomaille jo vuonna 2007, jolloin hän siirtyi 20-vuotiaana italialaiseen Sienaan.

Tuolla kierroksella Jaakkola on edelleen, sillä hän ei ole koskaan palannut kotimaan kentille. Ulkomailla seuroja sen sijaan on riittänyt, sillä Jaakkola on torjunut Sienan lisäksi myös VF Colligianan, Slavia Prahan, Kilmanrockin, Kapkaupungin Ajaxin, Readingin sekä Bristolin riveissä.

Sunnuntain toisesta suuresta suomalaisonnistumisesta vastasi Teemu Pukki, joka viimeisteli Norwichin avausmaalin, kun kanarianlinnut pakottivat Arsenalin 2-2 tasapeliin Carrow Roadilla.

Anssi Jaakkola pelasti Bristolin

https://twitter.com/Official_BRFC/status/1201195505247801345

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – –

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän