Man City aloitti kauden murskaavalla vierasvoitolla West Hamista

Hallitseva mestari Manchester City aloitti kauden murskaavalla vierasvoitolla West Hamista lauantaina alkuiltapäivällä.

Man City kaatoi West Hamin vieraissa tylysti numeroin 0-5 (0-1). Gabriel Jesus teki avausjaksolla voittomalin Kyle Walkerin komeasta syötöstä.

Toisella jaksolla City jatkoi menoaan vakuttavalla tavalla. Raheem Sterling teki kolme maalia ja vaihtomies Sergio Aguero laukoi rankkarista loppunumerot.

Eilen perjantaina Liverpool murjoi kotikentällään Norwichin numeroin 4-1 (4-0) Valioliigan avausmatsissa perjantai-iltana. Ja niin siinä kävi, että Teemu Pukki laukoi kauniin 4-1-kavennusmaalin 64. minuutilla. Muutenkin Pukilta varsin vahva debyytti Valioliigassa.

Viimeksi suomalainen on tehnyt maalin Valioliigassa joulukuussa 2008, kun Liverpoolin Sami Hyypiä maalasi.