Hollanti ja Englanti tavoittelevat paikkaa UNL-finaaliin

Hollanti ja Englanti ottavat yhteen tänä iltana Uefa Nations Leaguen ratkaisupeleissä. Voittajalle on tiedossa paikka finaaliin Portugalin seuraksi. Oranje ja Three Lions pelasivat molemmat erinomaiset karsinnat, sillä taakse jäivät kovat vastustajat. Kokoonpanoilla on merkitystä tänään.

Hollanti peittosi monien yllätykseksi alkupeleissä edelliset maailmanmestarit Ranskan ja Saksan. Nuori huippulupaava kokoonpano on lunastanut korkeita odotuksia ja Ronald Koeman voi olla penkin päässä erittäin tyytyväinen aikaansaannokseen. Hollantia ei ole edellsissä arvokisoissa nähty, joten nälkä on varmistaa jatkopaikka kisoihin on valtaisa.

Englantilainen jalkapallo elää myös vahvaa nousukautta. MM-kisoissa matka finaaliin katkesi Kroatiaa vastaan, mutta Gareth Southgaten miehistö kukisti alkupeleissä Kroatian ja Espanjan voittaen liigansa. Vedonlyöntiyhtiöt pitävät Englantia aavistuksen suosikkina tähän kamppailuun, mutta kokoonpanotilanne on merkittävässä roolissa. Ottelu pelataan Portugalissa Estádio D. Afonso Henriquesilla, joten kotietu ei merkitse tänään.

Mestarien liigan finaalissa Hollannin riveistä mukana olivat Virgil van Dijk ja Gini Wijnaldum. Näistä kahdesta ainakin van Dijkia sopii odottaa avauskokoonpanoon, vaikka finaalista ei ole montaa päivää aikaa. Englannilta mukana oli hieman useampi pelaaja Trent Alexander-Arnold, Dele Alli, Jordan Henderson, Harry Kane ja Danny Rose pelasivat kaikki finaalissa, eikä heistä omissa odotuksissani kukaan avaa tänään.

Pelivalinta: yli 2.5 maalia (2.07 @Coolbet)

Maaliverkot soivat tänään. Englannilla on takanaan maalirikkaita otteluita, sillä edellisessä viidessä ottelussa on syntynyt 18 osumaa. Illan poissaolijat eivät ole näistä olleet mukana kuin neljässä, joten heidän preesens ei vaikuta liikaa englantilaisten maalintekoon. Paikkaajia on, sillä kentällä nähdään Raheem Sterlingin, Marcus Rashfordin ja Jadon Sanchon kaltaisia nopeita hyökkääjiä. Hollannin tulivoimasta pitävät huolen Memphis Depay kumppaneineen. Viihdyttävä jalkapalloilta odotettavissa!

LYÖ VETOA!

Lue myös: Mestarien liigan perustaja on kuollut – Huuhkajat kunniottaa hiljaisella hetkellä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän