Ajaxilta sensaatiomainen nöyryytys – Real Madrid on ulkona Mestarien liigasta!

ajax

Ajaxilta nähtiin tiistai-iltana sensaatiomainen nöyryytys, kun kolminkertainen mestari Real Madrid putosi Mestarien liigasta!

Ajax murskasi Santiago Bernabeulla Real Madridin peräti numeroin 1-4 (0-2) ja etenee Mestarien liigan puolivälieriiin yhteismaalein 5-3.

Real Madrid voitti muutama viikko sitten pelatun avausosaottelun vieraissa numeroin 1-2. Tuon ottelun lopussa Real-kapteeni Sergio Ramos otti tahallisen keltaisen olettaen, että ottelupari olisi jo selvä. No ei ihan ollut! Lisäksi Ramos sai yhden ottelun lisäpelikiellon.

Ajax meni tiistai-iltana 0-2-johtoon heti 18 minuutissa, kun Hakim Ziyech ja David Neres osuivat. Dusan Tadic lisäsi johtoa reilun tunnin kohdilla, Mutta Realin Marco Asensio kavensi 70. minuutilla. Lasse Schoene kuitenkin teki 1-4-loppunumerot 72. minuutilla.

Tiistai-illan toisessa ottelussa Tottenham kaatoi vieraissa Borussia Dortmundin numeroin 0-1 ja etenee puolivälieriin yhteismaalein 4-0.

Sensaatiomainen voitto – Ajax-kannattajat juhlivat

— —
KATSO MYÖS: Video: Mario Balotelli teki maalin ja kuvasi tuuletuksen IG Storyynsa saman tien!