Suomi aloitti UEFA Nations Leaguen ottelut lauantaina Ratinassa. Huuhkajat kaatoi Unkarin lopulta niukasti numeroin 1-0. Lukas Hradecky huudatti suomalaiskannattajia kotivoiton jälkeen.

Teemu Pukki laukoi vahvan etenemisen päätteeksi ottelun 1-0-voittomaalin heti 7. minuutilla. Toisella jaksolla Suomi oli kaksi kertaa todella lähellä lisätä johtoaan, mutta Joona Toivion upea vapari 20 metristä kolahti ylärimaan ja Pukin ohjaus tolppaan. Myös Unkarilla oli pari avopaikkaa, mutta Lukas Hradecky torjui hienosti.

Ottelun jälkeen Suomen iloinen maalivahti Hradecky otti homman jälleen haltuun ja meni muiden suomalaispelaajien kanssa juhlimaan voittoa kannattajien äärelle.

Suomella on hieno sauma lisätä pistetiliään heti tiistaina, kun Nations Leaguen toisella kierroksella vastaan saapuu Viro.

Ti 11.9. klo 21:45 Suomi vs. Viro (Veritas Stadion, Turku)

Hradecky huudattaa suomalaiskannattajia

Jos video ei jostain syystä avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Pukki-Party – Suomi kaatoi Unkarin 1-0 Nations Leaguen avausmatsissa!