Wales kaatoi Irlannin numeroin 4-1 (3-0) UEFA Nations Leaguessa torstai-iltana. Gareth Bale laukoi ottelussa kauniin osuman.

Kotijoukkue Wales ratkaisi ottelun jo avausjaksolla latoen kolme maalia. Tom Lawrence osui heti 6. minuutilla ja Gareth Bale teki 2-0-maalin 18. minuutilla. Tuo voittomaaliksi jäänyt osuma oli todella nätti. Pallo haltuun, vähän harhauttelua ja laukaus vasempaan nurkkaan.

Aaron Ramsey teki 3-0-maalin 37. minuutilla, Connor Roberts lisäsi johtoa 55. minuutilla ja Irlannin Shaun Williams osui 66. minuutilla. Näin loppunumerot siis 4-1.

UEFA Nations Leagueen osallistuu yhteensä 55 maata. Lisäinfoa tästä ensimmäistä kertaa järjestettävästä kilpailusta löytyy TÄSTÄ.

Bale laukoo hienon maalin Nations Leaguessa

Jos video ei jostain syystö aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —

Katso myös: Video: Maalivahti laukoi kauniin yläpesän vapaapotkusta Brasilian Serie A:ssa