Suomen A-maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukki oli sunnuntaina huippuvireessä, kun hänen edustamansa Bröndby kohtasi Tanskan liigan mitalisarjan toisella ottelukierroksella Lyngbyn.

Pukki teki joukkueensa molemmat maalit Bröndbyn 2-1 vierasvoitossa. Ensimmäinen maali syntyi 29. peliminuutilla ja 2-0 osuma reilun tunnin pelin jälkeen. Pukki vaihdettiin kentältä 75. minuutilla. Lyngby kavensi 81. peliminuutilla tilanteeksi 2-1, mutta Bröndbyn johto kesti loppuun asti. Paulus Arajuuri urakoi täydet minuutit Bröndbyn puolustuslinjassa.

Pukki voitti Tanskan liigan runkosarjan maalipörssin 16 maalilla. Bröndby on mitalisarjassa toisena kymmenenen pistettä FC Kööpenhaminaa jäljessä.

Katso Pukin ottelun kaikki maalit (Pukki 0-1, Pukki 0-2)