Joel Pohjanpalo teki hattutempun Bundesliigassa – Tuli kentälle vasta 72. minuutilla!

Suomen A-maajoukkuehyökkääjä Joel Pohjanpalo oli taas pelipäällä, kun hänet otettiin kentälle 72. minuutilla Leverkusenin ja Hamburger SV:n kohtaamisessa. Tämä reilu 20 minuuttia riitti miehelle hattutempun viimeistelyyn.

Leverkusen oli 0-1 tappioasemassa, mutta Julian Brandtin upeasta syötöstä Pohjanpalo pääsi puskemaan pallon tyhjään maaliin. Toisessa maalissa Pohjanpalolle annettiin liikaa tilaa boksissa ja täydellisen syötön jälkeen taululla komeili 2-1 luvut. 3-1 maalissa Jolle sai hienon syötön boksin läpi, harhautti ensimmäisen puolustajan ja viimeisteli varmasti hyvällä laukauksella vasempaan alakulmaan.

Ottelu päättyi 3-1, joten Pohjanpalon maalit olivat erittäin tärkeitä pisteiden valossa. Leverkusen nousi kauden ensimmäisellä voitolla Bundesliigassa kuudenneksi. Mahtavia onnistumisia Pohjanpalolta ja juuri näitä tarvitaan lisää suomalaisilta futareilta. Hattu päästä!

Katso ottelun maalit (Tekijänoikeudet saattavat rajoittaa videoiden näyttämistä Suomessa. Puoliajan toimitus kaivaa toimivan linkin viimeistään sunnuntai-aamuna). Tässä ainakin yksi linkki.