Toni Korkeakunnas FC Lahden luotsiksi kaudeksi 2014

t_korkeakunnastoni2012
Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti ja Toni Korkeakunnas ovat allekirjoittaneet kahden vuoden mittaisen valmentajasopimuksen, jossa on myös vuoden optio. Sopimus alkaa kaudesta 2014 lähtien.

Korkeakunnas on tällä hetkellä MYPA:n päävalmentaja. Viime kaudella hänet valittiin Veikkausliigan vuoden valmentajaksi, kun hän luotsasi kouvolalaiset sarjassa kuudenneksi. Aikaisemmin hän on valmentanut Gnistania, FC Hämeenlinnaa, FC Viikinkejä sekä Suomen alle 19-vuotiaden maajoukkuetta.
FC Lahden hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen toivottaa Korkeakunnaksen tervetulleeksi mastokaupunkiin.
– Toni Korkeakunnas on osaava valmentaja, joka paneutuu syvällisesti pelaajien kehittämiseen. On suuri ilo saada hänet FC Lahteen, Halttunen kertoo seuran verkkosivuilla.
Korkeakunnaksen rooli ei ole ainoastaan FC Lahden valmentaminen, vaan koko lahtelaisen jalkapalloilun kehittäminen.
– Korkeakunnas on rautainen ammattilainen, joka on tehnyt erinomaisen kovaa tulosta MYPA:ssa. Hän ei tule toimimaan vain FC Lahden päävalmentajana, vaan koko lahtelaisen futiksen kapteenina, taustoittaa toimitusjohtaja Jussi Lumio.
Korkeakunnas saapuu mastokaupunkiin suuresti motivoituneena. Loppukauden hän kuitenkin keskittyy MYPA:n tehtäviin.
– Siirryn mielelläni  sijainniltaan erinomaiseen, perinteiseen futiskaupunkiin. Ajankohta tulla FC Lahteen on kiinnostava. Futisihmiset ovat sitoutuneet yhteistyöhön ja lisäksi FC Lahdella on seurana lähivuosille kunnianhimoinen ja realistinen visio strategioineen. Nyt loppukauden keskityn nykyiseen tehtävääni ja sen tavoitteiden toteuttamiseen, Korkeakunnas kertoo.
Juha Malinen jatkaa FC Lahden päävalmentajana kauden loppuun saakka.
Edellinen artikkeliReintamille ja Purjeelle peliaikaa MM-karsinnoissa
Seuraava artikkeliMYPAn uusi valmentaja selvillä kolmen viikon sisään?