Coolbetilla MM-kisojen kunniaksi mahtava 30 000 € Tuplaus-kampanja

tuplaus tuplaus-kampanja

tuplaus-kampanjaVedonlyöntiyhtiö Coolbet panostaa alkaviin jalkapallon MM-kisoihin rajusti. Coolbetilta löytyy kisojen ajaksi useampia mielenkiintoisia kampanjoita sekä uusille että nykyisille asiakkailleen. Rahallisesti suurimmalta MM-kisakampanjalta vaikuttaa heti kisojen ensimmäisellä viikolla käytävä Tuplaus-kampanja, josta on mahdollista voittaa jopa 30 000 €.

Tuplaus on Coolbetin jalostama viikoittainen kampanja, jossa pienellä panoksella saa useaksi päiväksi jännitettävää sekä mahdollisuuden voittaa tuhansia euroja.

Tuplaus-kampanja on siitä mahtava, että siihen osallistuminen maksaa koko kilpailun aikana vain yhden aloituspanoksen verran. Tuon aloituspanoksen kukin saa valita itse 5 € ja 20 € väliltä. Aloituspanos on sitten tarkoitus tuplata 7 kertaa, jolloin asiakkaan voittama summa nousee satoihin tai jopa tuhansiin euroihin. Lisäksi kaikki, jotka onnistuneesti tuplaavat panoksensa seitsemänä peräkkäisenä päivänä, saavat osuuden 30 000 € Jackpotista.

Tuplauskampanja lyhyesti:

  • Valitse aloituspanoksesi väliltä 5–20 €.
  • Lyö vetoa maanantaina vähintään 2,00 kertoimella.
  • Jos vetosi osuu, lyö tiistaina uusi veto, jossa panoksena on maanantain voittosumma. Kertoimen tulee olla jälleen vähintään 2,00.
  • Jos tiistain vetosi osuu, lyö keskiviikkona taas veto, jossa panoksena on tiistaina voittamasi summa. Kertoimen tulee olla aina vähintään 2,00.
  • Jatka samalla kaavalla joka päivä, niin kauan kun vetosi osuvat.
  • Jos voitat tuplausvedollasi joka päivä maanantaista sunnuntaihin, voitat esim. 5 € aloituspanoksella vähintään 640 €.
  • Lisäksi kaikkien koko viikon oikein tuplanneiden kesken jaetaan Jackpot, joka on ensi viikolla suurempi kuin koskaan – 30 000 euroa!
  • Tarkemmat säännöt ja ehdot Tuplaus-kampanjaan löytää täältä.

Jos et ole vielä Coolbetin asiakas, niin Coolbet tarjoaa MM-kisojen kunniaksi myös upeita ensitalletusbonuksia uusille asiakkailleen. Täältä lisätietoa.

KERTOIMIIN!

Lue myös: Serbia teki uskomattoman koulumaalin Bolivian verkkoon

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here