Puoliaika.com otteluennakko: FC Lahti – RoPS

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Veikkausliigassa pelataan tänään neljän ottelun kierros. Puoliaika.com suuntaa katseet Lahden hiihtostadionille, jossa FC Lahti isännöi Rovaniemen Palloseuraa. Ottelu käynnistyy kello 18.30.

Illan kotijoukkue FC Lahti on tällä hetkellä todella kovassa vireessä. Toni Korkeakunnaksen luotsaama joukkue kulkee kolmen ottelun voittoputkessa ja lahtelaisryhmän tappiottomien otteluiden putki on venynyt peräti yhdeksän ottelun mittaiseksi. Keskikastiin ennustettu FC Lahti on noussut loistavan vireensä ansiosta jo sarjataulukon kolmanneksi ja se taistelee tiukasti mitalisijoista.

Kahdeksantena oleva RoPS on pelannut kolme ottelua putkeen ilman tappioita ja eroa FC Lahteen on kuusi sarjapistettä. Edellisessä ottelussaan se nousi aivan ottelun loppuhetkillä 2-2 tasapelin kotikentällään HIFK:ta vastaan Emeka Ezen rangaistuspotkumaalilla. RoPS oli pelillisesti pulassa ja tasapeli tuntuikin Juha Malisen joukkueelle voitolta. RoPS menetti joukkueensa tärkeimmän keskikenttäpelaajan Robert Taylorin AIK:hon, jonka lisäksi myös David Addy siirtyi uusiin haasteisiin. Kapeampi ja heikompi materiaali näkyi selkeästi HIFK-ottelussa.

Siirtoikkunan aikana ovi on käynyt myös toiseen suuntaan, kun kanadalainen Charlie Trafford ja chileläinen Pablo ”Mota” González vahvistavat RoPS:n keskikenttää loppukauden sopimuksilla. Trafford on heti avauskokoonpanossa ja Mota aloittaa penkillä. Keskikentällä viihtyvä Trafford on pelannut Suomessa aikaisemmin IFK Mariehamnin, TPS:n ja KuPS:n riveissä, joten hänen pelitaitonsa on kaikkien tiedossa. Ensitietojen mukaan Chilen maajoukkueessakin pelannut Mota tuo RoPS:n keskikentälle kovuutta ja aggressiivisuutta. Lisäksi RoPS-kapteeni Antti Okkonen palaa kokoonpanoon, joten RoPS:n keskikentällä on tänään huomattavasti enemmän leveyttä kuin edellisessä ottelussa.

FC Lahden kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa Aleksi Paananen, Pavel Osipov ja Drilon Shala. Joukkueen tuorein hankinta Henri Anier on tänään mukana vaihtopenkillä. Lassi Järvenpää ja Aapo Heikkilä ovat sivussa RoPS:n kokoonpanosta.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Rovaniemellä RoPS:n 1-0 voittoon ja tasaista on luvassa myös tänään. RoPS on ollut lahtelaisille vaikea vastustaja viime kausien aikana ja FC Lahden edellinen voitto RoPS:sta onkin elokuulta 2015. Molemmat joukkueet ovat voittaneet tällä kaudella kuusi ottelua.

RoPS:n keskikenttä on vahvistunut merkittävästi ja joukkue on varmasti sisuuntunut ja motivoitunut heikosta HIFK-pelistä. Vierasjoukkueen voittokerroin on kokeilemisen arvoinen. FC Lahti on silti vahvan vireensä ja kotietunsa turvin suosikki. Uskomme vähämaaliseen otteluun ja kokeilemme hyvään kertoimeen nojaten niukkaa vierasvoittoa pikkufyrkalla.

Poimimme Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Alle 2,5 maalia @ 1,65
  • RoPS @ 6,50

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Veikkausliigan ottelut sunnuntaina 16.7.
FC Lahti – RoPS
Ilves – HJK
JJK – SJK
VPS – FC Inter
Kaikki ottelut käynnistyvät kello 18.30.