Video: 22 vuotta Valioliigassa viheltänyt erotuomari Mike Dean laittoi pillit pussiin

Valioliigassa nähtiin sunnuntaina jäähyväiset, kun yli kaksi vuosikymmentä erotuomarina toiminut Mike Dean päätti upean uransa.

Chelsea kaatoi Watfordin numeroin 2-1 Valioliigan päätöskierroksella sunnuntaina. Ottelussa ei jaettu harvinaisesti lainkaan varoituksia. 53-vuotias Mike Dean puhalsi lisäajalla ottelun päättyneeksi, ja samalla päättyi Deanin 22 vuoden ura Englannin pääsarjassa.

Mies oli silmin nähden liikuttunut. Dean ehti viheltää Valioliigassa 560 ottelussa. Hän jakoi yli 2000 keltaista korttia ja 114 punaista korttia. Hän toimi myös FIFA:n erotuomarina vuodet 2003-2013.

Hän sai urallaan myös paljon vihapalautetta ja naureskelua, mutta pitkä taipale maailman kovimman sarjan erotuomarina on mahtava suoritus.

Dean on kertonut brittimediassa, että uran ikimuistoisin ottelu oli keväällä 2012 Valioliigan päätöskierroksella, kun Manchester City voitti QPR:n viime hetkien maaleillaan mestaruuden. Suosikkipelaajikseen hän mainitsi Arsenalin Thierry Henryn, Dennis Bergkampin ja Patrick Vieiran.

Mike Dean vihelsi viimeisen kerran

https://twitter.com/FootyAccums/status/1528654362368696323
Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here