Viime viikkoina todella alavireisesti esiintynyt VPS teki melkoisen ryhtiliikkeen, kun joukkue nousi riehakkaaseen kotivoittoon Vaasassa.

VPS voitti kotikentällään FC Hakan numeroin 3-2 (0-0) Veikkausliigassa sunnuntaina.

Valkeakoskelaisvieraat menivät toisen jakson alussa jo 0–2-johtoon Anthony Olusanyan ja Arlind Sejdiun maaleilla. VPS:n Joonas Vahtera sai tehtyä kavennusmaalin 71. minuutilla.

Ja aivan lopussa alkoi tapahtua oikein kunnolla. Ensin 90. minuutilla Martti Haukioja laukoi rankkarin sisään ja sitten vielä 93. minuutilla Samu Alangon keskitys livahti alanurkkaan, 3-2.

Su 18.8. VPS – FC Haka 3-2

Veikkausliigan kärjessä jatkaa KuPS (20 ottelua, 41 pistettä) ja toisena HJK (20 ottelua, 37 pistettä). VPS on nyt kuudentena (20 ottelua, 31 pistettä). Runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta, jonka jälkeen sijoilla 1–6 olevat joukkueet jatkavat Mestaruussarjassa ja sijoilla 7–12 olevat joukkueet Haastajasarjassa.

KATSO MYÖS: Video: AC Oulun kreikkalaisvalmentaja kihisi taas – minuutin välein varoitus ja sitten suihkuun

VPS tekee upean nousun voittoon

Edellinen artikkeliVideo: KTP:lta epätodellinen sulaminen lisäajalla – SJK Akatemian Eemeli Honkola teki kaksi maalia
Seuraava artikkeliVideo: Eero Ylösen vapari lipsahti FF Jaron verkkoon – MP:lle taas rökälevoitto