Huippuvireinen sarjanousija Gnistan porskuttaa nyt viiden ottelun voittoputkessa, ja mahdollisuudet on nousta vielä jopa kuuden parhaan joukkoon.

Gnistan kaatoi vieraskentällä SJK:n numeroin 0-1 (0-1) Veikkausliigassa maanantai-iltana.

Ottelun ainoa maali nähtiin heti 16. minuutilla, kun Tim Väyrynen puski taidokkaasti pallon reppuun. Gnistanilla oli heti toisen jakson alussa superpaikka lisätä johtoaan, mutta palloa ei ihmeellisesti saatu maaliin asti.

Gnistan pääsi vastahyökkäykseen, pallo pelattiin Joakim Latoselle ja samalla SJK-maalivahti Roope Paunio höntyili itsensä täysin ulos tilanteesta. Kaikki odottivat, että Latonen sijoittaa pallon maaliin, mutta SJK:n kapteeni Ville Tikkanen sai pelastettua tilanteen eleettömän hienosti.

Veikkausliigan runkosarjan viimeinen kierros pelataan ensi viikon sunnuntaina 1. syyskuuta, jonka jälkeen sijoilla 1–6 olevat joukkueet jatkavat Mestaruussarjassa ja sijoilla 7–12 Haastajasarjassa. Jokaiselle joukkueelle tulee jatkosarjoissa viisi ottelua.

Kärjessä jatkaa KuPS (21 ottelua, 44 pistettä), toisena HJK (21 ottelua, 40 pistettä) ja kolmantena Ilves (21 ottelua, 38 pistettä). Gnistan nousi seitsemänneksi (21 ottelua, 29 pistettä) ja sillä on päätöskierroksella mahdollisuus nousta kuudenneksi ohi VPS:n (21 ottelua, 32 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: Ottelu keskeytettiin toviksi – HJK-kannattajat heittelivät tennispalloja kentälle protestiksi

Ville Tikkanen ja upea pelastus

Edellinen artikkeliTuplaus: Maanantaihin maaleja!
Seuraava artikkeliVideo: Jalkapallohistorian eeppisin torjunta – René Higuitan skorpionipotku maaliviivalta Wembleyllä 1995